sunnuntai 23. joulukuuta 2012

23122012

Aaton aatto!

Aamu alkoi pyyhkeiden viikkauksella, ja pesukoneen täyttämisellä, ja kuivurin päälle laittamisella! Pyykkiä on taas kerääntyny komppaniallisen verran, ja vihaan viikkaamista... -.-
Tänään täytyy vielä tonttuilla ja leipoa kääretorttu ja kinuskikakku.. Miehellä tuli vaan pieni ahaa elämys että milläs leivon kun kinkku pitäis laittaa uuniin?

Eilen olin äitini kanssa jouluruoka ostoksilla, ja voi sentää sitä ihmismäärää!! Kuohukerma oli prismassa ja cittarissa loppu! Ja muutenkin kauppareissuun meni 2,5h!! :O Vihaan ihmispaljoutta, ja hälinää, tulee tosi ahdistava olo..  Onneks sain käydä illalla ihan rauhassa (yleensä muksut on mukana) saunassa ja suihkussa!

Kuuntelin sitten saunan jälkeen Pikku H:n kanssa joululauluja, koitin hakea joulutunnelmaa mikä on tyystin kadoksissa.. En kyllä ole mikään jouluihminen ollut koskaan..
Laitoin sitte Tarja Turusta soimaan, ja hänen Henkäys ikuisuudesta levyn you would have loved this biisin.. Tuli ihan anoppi mieleen, joka oli aivan täysin jouluihminen, ja nautti joulu ajasta.. Hän kuoli 2010 syyskuussa, äkillisen sairauden uuvuttamana, kaikki kävi ihan liian nopeasti.. Joulun aikaan hän tulee väistämättä mieleen, ihan niinkuin muutkin rakkaat jotka asustelevat tuolla pilven päällä.. Anoppi on yleensä sellainen ihminen kenen kanssa ei tule toimeen, meillä oli aivan täysin päinvastoin. Me tultiin mun anopin kanssa todella hyvin toimeen, ja tykättii juoruta kahvipöydässä :D Pikku H ei ikinä päässyt tutustumaan mummiin, mummi olisi ollut aivan myyty..<3 Hänelle lapsenlapset (ja tietty omat lapset) oli kaikki kaikessa..
Hieno ihminen, siksi haluan laittaa nyt tuon Tarjan biisin tähän..
Me rauhotutaan nyt joulunviettoon (mitä se edes tarkoittaa, ei tässä voi rauhassa ottaa kun joutuu kaiken tekemään ja hössäämään :DDD ), palaillaan joulun jälkeen!

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti