sunnuntai 16. joulukuuta 2012

16122012

Tonttulakkien metsästys vkoloppu.. Ei ollu honkkarissa, citymarketissa, tiimarissa, h&mssä..
Isommilla muksuilla on huomenna kerhon joulujuhla ja sieltä pyydettii että kaikilla tonttulakit olis.. No H sai sitten  mun vanhan tonttulakin (joo ihme että äidillä oli sellanen tallessa :D), ja E:lle metsästin tänään tonttulakkia ja kappahlista löyty, viimenen, ja tuurilla oikean kokoinen! WUHUU!! Ostin siis citymarketistakin, mut en kelpuuttanutkaan niitä ku olivat liian isoja ja jotenki hölmön näkösiä.. No tein pikku H:lle sitten tonttulakin ite niistä "huonoista" tonttulakeista :D Hieno tuli :DD

Pikku H:n ensimmäinen tonttulakki :D


Pikku H on syönyt isänpäivästä asti kiinteitä, hyvällä ruokahalulla ja ilman vatsavaivoja. Nyt syödään jo bataattia, porkkanaa, (luumua välillä) ja kukkakaalia :) Myös maissivelli aloteltii tossa pari viikkoa sitten, ja sitä laitetaan sitte iltamaidon sekaan. Soseet teen itse, koska se on halvempaa ja tietää ainakin tasan tarkkaan mitä lapselle suuhun työntää.
Kesäkurpitsaa on valmiina pakkasessa odottamassa, ja ajattelin alottaa riisipuuron pikkuhiljaa :) H juo myös vettä nykysin, aina kiinteän perään niin huuhtelee samalla suuta.
Imetin H:ta 3,5kk, ja en ymmärrä miks hän yhtäkkiä alko hylkiä rintaa, mut niin siinä kävi ja melkeen kun seinään jäi imetys. Mua harmittaa se tosi paljon koska nuita edellisiä en oo saanu imetettyä kun 3 viikkoa kun molemmat oli keltaisia ja siks tosi väsyneitä, eikä mulla sitten noussut maito vaikka yritin pumppaillakin. No kasvaa ne vauvat korvikkeellakin, ja ne on ihan huippulaatusia nykyään :)

Pikku H tässä 8 vrkn ikäinen <3


Aihe pomppii taas kivasti :DD

Viikon päästä sitä onkin kinkun valvojaiset, mies osti 9,2kg kinkun :D En jotenkaa voi tajuta että viikon päästä on jouluaatto.. En ole yhtäkään lahjaa edes ostanut.. Kummipojalle pitäis jotain hommata, ja tietty omille muksuille.. Sovittiin kyllä että ei me aikuset aleta vaihtelee lahjoja, ostetaan jokainen itellemme jotain mitä tarvii tai mistä tykkää :) Mä ajattelin hommata sen selättimen. Jos jollakin on siitä kokemusta kertoo heti mulle onko se 65 euron väärti vehje.
Nyt kun tervehdyn taas nii alotan kuntokuurin, zumbaa, sauvakävelyä ja kuntopyöräilyä, niillä luulis kilojen karisevan.. Mulla on tippunu raskauden jälkeen 10kg, mutta kun sitä painoa tuli taas se 20kg, ja mun ihannepaino on suurinpiirtein 54kg, joten urakkaa on sellasen 12 kilon verran suurinpiirtein.. No pikkuhiljaa vaan alottaa ettei rääkkää ittees loppuun, ja samalla kadota motivaatiota..




Kello käy taas miljoonaa, pitäis olla nukkumassa mutta kun ei väsytä yhtään taaskaan, eikä tää koneella olo auta asiaan :D No kai sitä saa mennä iltapesulle ja nukkumaan :)

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti