tiistai 18. joulukuuta 2012

18122012

Eilen oli lasten joulujuhla, ja voi että E ja H oli reippaita <3 Samassa kerhossa on myös lasten serkut joiden luo E pääsi tänään yökylään :)

Eilen Pikku H jäi kotiin, ja miehen pikkusisko oli miehensä kanssa täällä meillä sen aikaa :) Kiitos A & A :)
Vaikka Pikku H on ennenkin ollut tunnin kaksi hoidossa niin silti jotenki tää kerta oli ahdistavin, vaikka hyvää tekee välillä olla erossa :) Eikä hoitajissa ole todellakaan moitittavaa! :)
Meillä muksut on TOSI harvoin hoidossa missään, tai varsinkaan samaan aikaan. Yhtään yötä en ole vielä ollut erossa Pikku H:sta, ja H:stakaan en ole montaa yötä ollut erossa, taitaa olla laskettavissa sormilla nämä kerrat.. E taas sitten on oikea kyläluuta, ja tosiaan tämä pieni mies rakastaa olla esim. mun tädin luona ja aina monta yötä putkeen. Sallassakin E on ollut pari kertaa heidän kanssaan.

Eilen Pikku H sai maistaa riisipuuroa, mutta ei todellakaan tykännyt siitä, kokeiltiin tänään uudestaan mutta huutoa siitä vaan tuli :D Joten bataattikukkakaalia vaan nassuun nii johan oli aurinkoinen neiti sen jälkeen <3 Ajattelin tänään vielä (joojoo ei sais montaa uutta kokeilla samaan aikaan) kokeilla miten maistuis bataatti-kesäkurpitsa ja ehkä porkkanaakin siihen :) Luultavasti kesäkurpitsan maku peittyy mutta onpa kokeiltu kuitenkin :) Pikku H ei todellakaan välitä makeista mauista ja vähän ihmettelenkin että miksi ei, kun noi isommat on aikamoisia sokeripyllyjä :D Pikku H pärisytti päärynätki ja irvisti päälle kun ei tykänyt :D Tai sitten se oli siksi kun se oli kaupan sosetta, eikä itsetehtyä.. Ajattelin tehdä pakkaseen omenasosetta valmiiksi (olen kyllä valmissoseita ostanut, jos iskee laiskuus).. Mut jotenki tänään on nii rättiväsynyt olo ettei jaksais.. pitäis bataattisosetta tehdä taas..

Tämä kuva on otettu 10112011, omenapuita :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti