perjantai 21. joulukuuta 2012

21122012

Talvipäivänseisaus ja maailmanloppu!

Eipä tullut maailmanloppua, tosin näin aivan järkyttävää painajaista yöllä.. :( En halua edes kirjoittaa sitä tähän, koska se oli niin aidon tuntuinen ja vielä pienestä lapsesta kyse.. hyih!
Vihaan painajaisia, koska mun painajaiset on aina ollut tosi aidon tuntuisia, ja en aina pysty erottaa mitä on tapahtunut oikeasti ja mikä on ollut unta.. Pienenä näin kauhukuvia, ja huusin unissani niin että äiti joutui ravistelemaan mut hereille. Nyt E:n ollessa 5v ja H 3,5v pelkään aina että he näkevät kamalia painajaisia.. H usein puhuu unissaan, ja selkeesti näkee usein pahoja unia kun heräilee öisin useesti, hän ei kuitenkaa kerro unistaan koskaan.. Useesti joudun kutittelee H:ä hereille että uni loppuisi, mutta välillä tuntuu että hänellä on sama "vika" kun mulla, että vaikka herää/herätetään uni jatkuu siitä mihin "jäi kesken".. Siksi yleensä koko yö menee pilalle, ja aamulla olo on tosi epätodellinen ja väsynyt. Nyttenkin väsyttää ihan kamalasti, ja olo tosi kamala..

Aamulla tuvassa oli 18 astetta, hrrrrrr, onneksi mies alotti heti aamusta lämmittämään takkaa ja puuhellaa :) Nyt pitäis alottaa joulusiivous, ja pyykin pesu.. Ei oikeen innoistais imuroida ja pestä lattioita kun siivous alaa on 180m2..

Jos sitä kävis vielä ostaa viimoset joululahjat, ja sitten tulis siivoomaan.. No, ei ressiä, oon luvannu etten ressaa tänä jouluna (joo, ehkei kannattais lupailla liikoja :D )..



Tässä vielä muistutukseksi että Kolme yötä jouluun on! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti