lauantai 24. maaliskuuta 2012

24032012 lauantai

Tänään oli aika hyvä päivä, ostin matkarattaat (mihin saa sit kaukalon kiinni), ja hoitopöydän (noista kuvaa myöhemmin :) ), ja oon melkeen koko päivän viettäny keittiössä :)

Tein ruuaks tänään makkarakeittoa, ja voi se olikin hyvää pitkästä aikaa :) :P 


Sitten kävin kaupassa hakemassa vispipuuro tarpeita mutta en sit tehnykkään sitä tänään.. Josko maanantaina nii saa "töihin" evääks sitten.. Tai jos tekis huomen illalla sen :)

Mun on jo pitemmän aikaa tehny mieli kokeilla (ja  syödä) suklaajuustokakkua, joten väsäsin sellasenki sitten :) Se on nyt jääkaapis odottamassa huomista jos joku vaikka kahville sattuis tulee :)

Oho, kuva onkin väärinpäin, no mut kyllä siitä jotenki hahmottaa.. Otan huomenna paremman kuvan ku se on valmista :)

Joo, tosiaan oon hurahtanu kokkaamiseen, ennen en voinut sietää ruuanlaittamista. Se oli aina niin pakottavaa ja epäonnistumiset ei tosiaan auttanu asiaan :D Oikeestaan sen jälkeen ku oppisin tekemään KUNNON jauhelikastiketta nii mun innostus ruuanlaittoon sai pienen kipinän.. Niin pienestä se oli kiinni. Nyt oon kokeillu kaikkea uutta, ja tavallistakin vähän erikoisemmilla resepteillä, ja kehitelly omiakin muunnelmia ruuista. Luovuus ruuanlaitossa on mun mielestä aika tärkeää :) 

Harjottelin vappua varten tekemään munkkeja, en tosiaan ennen oo tehny koska pelkään tota uppopaistamista.. Mutta hyvinhän ne nyt sit onnistu ja tässä samalla massutan munkkia :P Parin viikon päästä laitan siman odottelee vappua :) Kylläpä on kivaa kun kevät tulee kohisten :) Tässä vielä kuva munkeista :)





MUISTAKAA ETTÄ SIIRRYMME KESÄAIKAAN YÖLLÄ KOLMEN AIKAAN, ELI KELLOT TUNNIN ETEENPÄIN! :)

Se siis tarkottaa sitä että yö unet on tunnin lyhyemmät kun viimeyönä :D

Mutta että sellasta tänään.. Tosi kiva päivä vaikka ilma ei maailman paras ollutkaan.. :) Huomenna teen kanaviillokkia (perinteistä, ja kyllä, ekaa kertaa :D ) saas nähdä kuinka onnistuu.. Ostin eilen pakkasesta luomu kanan, kun broileri ei kestä 3 tunnin keittämistä, ja suikalelihasta ei viillokkia tehdä :D Mutta, nyt taidan kömpiä sänkyyn.. 

Hyvää yötä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti